Dhamma

Olulisem, kui kirjutis, on see, kes loeb

Naljad

Pühapäeval kirikusse

Ema läheb pühapäeva hommikul pojale meelde tuletama, et on aeg kirikusse minna. See vastab, et ta üldse ei taha seekord kirikusse minna. Ema ütleb, et ta peab sinna minema. Poeg seletab: “Ma kohe tõesti ei taha minna. Ja mul kolm head põhjust miks ma ei taha sinna minna ..

Esimene põhjus on see, et tundub enamus inimesi kirikus ei taha seal üldse olla. Nad tulevad sinna tüdinud nägudega ja ei jõua ära oodata, millal nad ära saavad minna. Ja pärast missat on nad ikka väga hoolimatud teiste suhtes.

Teine põhjus on see, et nad mõistavad nii kergesti kohut. Tundub, et inimesed on väga kriitilised minu riietuse, käitumise, sõnade ja tegude üle. Ma arvan, et ma ei meeldi neile eriti.

Kui aus olla, siis kolmas põhjus on see, et ma arvan, et ega nad mulle ka eriti ei meeldi!”

Ema ohkas kergelt ja ütles: “Poeg, ma saan aru, et sa oled tüdinud ja rahulolematu, aga ma annan sulle ühe väga hea põhjuse miks sa pead minema kirikusse…

Share this post

SättedSobib