Dhamma

Olulisem, kui kirjutis, on see, kes loeb

Naljad

Väänik laps

Juudi perekonda sündis laps kes oli päris püha müristus. Vanemaks saades visatakse ta välja igast koolist kuhu pannakse. Lõpuks viimases hädas minnakse rabi juurde nõu küsima ja tema soovitab panna poisi katoliku kooli. Rabatud isa ei taha uskuda ja küsib üle, et kas ta on päris kindel. See vastab “Jah!” ja siis viib isa poisi nunnade juurde ja lahkub.
Läheb mööda tund, siis kaks, käes on lõunaaeg ja lõpuks saavad tunnid läbi ja poiss tuleb koju. “Tere papa, tere mamma” – ütleb poiss ja läheb laua taha kodutöid tegema. Isa on hämmingus ja küsib lapselt, miks ta päev läbi koolis oli ja nüüd nii hästi käitub. Poiss vaatab isale otsa ja ütleb: “Papa, kui sa ära läksid ütles nunn mulle, et nad ei luba mürgeldajaid, näitas mulle koolimaja ja siis viis mu klassiruumi. Tead, nad võtavad seda asja päris tõsiselt! Neil on igas ruumis ristilöödud juut seina peal!”

Share this post

SättedSobib