Dhamma

Olulisem, kui kirjutis, on see, kes loeb

Naljad

Häda taevas

Mees ja naine sõidavad autoga ja hakkavad kõvasti vaidlema, mistõttu auto kraavi sõidab, pärast mida võetakse mõlemad kohe taevasse püha Peetruse ette. Püha Peetruse vastuvõtukõne ajal, hakkab paarike protestima, et nemad ei taha enam abielus olla ja nõuavad lahutust. Hämmeldunud Peetrus vastab “Ahsoo?, nojah.. oodake, ma uurin, kas see on võimalik.” Ta kaob pikaks ajaks, jättes paarikese omapead edasi vaidlema. Väsinuna, tuleb püha Peetrus tagasi ja ütleb “Jah, te võite saada lahutuse!”. Naine küsib, rabatult, “Tõesti? Tore ju! Kuid lihtsalt uudishimust, mis siis saab, kui pärast lahutust me ära lepime ja tahame jälle abielluda?” Püha Peetrus vastab: “Ei niimoodi ei lähe läbi! See võttis mul pikka aega enne, kui ma advokaadi leidsin. Kas teil on ka aimu, kui kaua ma siin preestrit otsiksin?”

Share this post

SättedSobib