Dhamma

Olulisem, kui kirjutis, on see, kes loeb

Naljad

Töömehed

Kaks iiri kraavikaevajat parandasid teelõiku bordelli vastas.

Nad nägid kuidas üks protestandi pastor ringi hiilis ja siis majja läks.
“Kas sa nägid seda, Darby!” ütles Pat. “Missugune häbiväärne asi, need protestandi pastorid käivad patustamas sellistes majades!” Mõlemad raputasid pead ja jätkasid oma tööd.

Läks natuke aega mööda, kui tuli üks rabi, kes vaatasi kogu aeg enda ümber ringi ja siis majja lippas. “Kas nägid seda, Darby?” Hüüdis Pat šhokeeritult, “Kas rabidel pole tõesti siis midagi püha? Kuhu see maailm küll niimoodi jõuab, kui ka sellised inimesed lihalikes pattudes elavad. Küll on häbilugu!”

Mõne aja pärast jalutas katoliku preester ümber maja, vaatas pingsalt ringi ja jooksis siis majja. “Oi vaata Darby!” ütles Pat, võttis mütsi peast ja tegi ristimärgi, “Üks vaene tüdruk on vist surnud…”

Share this post

SättedSobib